De meest luxe taxi’s van Nederland

 

De meest luxe taxi’s van Nederland
limousineMijn nichtje wordt binnenkort 16 jaar en ik wil iets geks doen voor haar. Tegenwoordig is het helemaal in; een sweet-16 party. Daar hoort vaak een hele luxe taxi bij. Het liefst een taxi met de laatste high tech snufjes… Het is echt grappig wat je dan allemaal tegen komt als je op Internet gaat speuren.

Ik las bijvoorbeeld dat bepaalde taxibedrijven niet alleen beschikken over een luxueuze VIP-vloot voor vervoer op topniveau. Als je je bezig houdt met maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunt je bijvoorbeeld ook een Eco-taxi bestellen… waanzinnig!

Maar wat verwacht een VIP eigenlijk? ‘Een VIP verwacht een glimmende luxewagen, een representatieve chauffeur en een comfortabele rit waarbij hij of zij niets tekort komt’, lees ik op Internet. Als voorbeelden worden Mercedes S-klasse, BMW 7-serie of Audi A8 genoemd.

Aanvullende VIP service
De VIP taxi’s en VIP taxibusjes onderscheiden zich vaak door een zeer luxe, speciale businessclass uitvoering, met onder andere leren fauteuils, WIFI en getint glas voor extra privacy. Naar wens wordt vaak een aanvullende VIP service op maat geboden: catering, hostess, tijdschriften, kranten, bloemen, champagne of andere warme/koude drankjes. Dat klinkt goed!

Chauffeurs
De VIP taxichauffeurs zijn bovendien in het bezit van het CCV/ D1 certificaat; hét kwaliteitskeurmerk voor excellente directiechauffeurs. Zij vormen qua rijvaardigheid en omgangsvormen een klasse apart, wordt er expliciet bij geschreven. De chauffeurs zijn bovendien ‘smetteloos gekleed in pak met das’. In de winter dragen ze bovendien een donkere wollen overjas…

Voor exclusiviteit en nog meer luxe kun je ook een Mercedes Benz S-klasse limousine reserveren, lees ik ergens anders. Deze wagens zijn uitgevoerd in zilvergrijs, bieden plaats aan drie passagiers en zijn voorzien van:

Airco
Navigatiesysteem
Elektronisch gestuurde blindering
Leeslampje
Telefoon
Lederen bekleding
Stoelverwarming en koeling
12 Volt
De VIP voertuigen zijn bovendien niet herkenbaar als taxi, dus geen logo op de zijkant, geen taxibord op het dak en geen reclame. Nou, ik ben wel onder de indruk… Benieuwd of mijn nichtje ook zo enthousiast is over al die hi tech snufjes!

Terug naar het overzicht

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren