Taxi Diensten

De verschillende diensten van Taxi Utrecht

Heeft u een taxi nodig, dan kunt u bij Taxi Utrecht terecht voor een grote hoeveelheid aan taxi-gerelateerde diensten. Een gezellig avondje uit en weer veilig terug naar huis, een goede ontvangst van een belangrijke klant op Schiphol, of door een privé chauffeur op tijd en in stijl naar een belangrijke zakenbespreking worden gereden… het kan allemaal bij Taxi Utrecht.

Wij zijn een ervaren taxibedrijf met correcte, goed opgeleide chauffeurs en u rijdt bij ons in nette en goed onderhouden auto’s.

Wat kunt u bij Taxi Utrecht verwachten

  • Privé chauffeur
  • Zakelijk vervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Koeriersdiensten
  • Leerlingenvervoer
  • Ziekenhuisvervoer

Klantvriendelijk en enthousiast

Taxi Utrecht is een klantvriendelijk bedrijf dat graag verder kijkt dan de inkomsten alleen. Alleen door optimale en klantgerichte service te verlenen kunnen wij als bedrijf groeien en een kleine bijdrage leveren aan een goede en plezierige samenleving.

Goed om te weten

Heeft u een rolstoel of gaat het om ziekenvervoer? Geen probleem.  Wij sturen de juiste auto en zorgen er voor dat u geriefelijk en zonder moeite naar uw bestemming wordt gebracht.  Onze chauffeurs beschikken bovendien over een actuele kennis van EHBO en zijn er op getraind om het vervoer voor deze doelgroep zo aangenaam mogelijk te maken.

Soms heeft u voor uw werk een privé chauffeur nodig. Geen probleem, want dat kunt u bij Taxi Utrecht regelen. Dit hoeft zeker geen kapitalen te kosten en biedt veel extra mogelijkheden. De chauffeur staat volledig voor u klaar en werkt volgens uw agenda. Ook geeft het reizen in onze comfortabele taxi de mogelijkheid onderweg rustig door te werken.

U kunt ons ook inhuren voor een koerierdienst.
Paspoort vergeten? Een belangrijk dossier moet per direct naar een van uw klanten aan de andere kant van het land? Wij helpen u graag vlot en correct verder.  

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. In principe kunnen wij overal een mouw aan passen. U bent bij ons van harte welkom.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren