Directie vervoer

Het woord ‘directievervoer’ zegt eigenlijk al voldoende. Als het u gaat om een hoge mate van comfort, uitstraling en gemak dan kunt u bij Taxi Utrecht terecht voor de beste service. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs uiterst bekwaam, netjes gekleed en goed opgeleid om u vlug, veilig en in stijl naar uw bestemming te rijden. U wordt bij ons vervoerd in een representatieve, stralende auto, van alle gemakken voorzien.

Klantgericht directievervoer bij Taxi Utrecht

  • Stipt en representatief
  • Discreet
  • Netjes en correct
  • Flexibel

Rustig en goed voorbereid naar uw volgende afspraak

Terwijl u natuurlijk altijd in uw eigen auto kunt springen en het drukke verkeer met die irriterende files zelf kunt trotseren, bestaat er een goed alternatief als u of een van uw directieleden de weg op moet. In plaats van uw krachten te verdoen op de snelweg kunt u gereden worden en rustig doorwerken. U heeft tenslotte wel wat anders aan uw hoofd dan die wegomleiding of de zoveelste verkeersopstopping.
Met onze directieservice van Taxi Utrecht komt u goed uitgerust en optimaal voorbereid aan op uw plaats van bestemming. En dat is toch ook wat waard?

Directie vervoer helpt u om:

  • Uw tijd beter in te delen
  • Uitgerust op uw bestemming aan te komen
  • Meer ontspannen door uw werkdag te gaan
  • Rustig door te kunnen werken

Het levert veel meer op dan het kost

Directievervoer? Is dat niet een beetje decadent in deze tijd van bezuinigingen? Soms voelt dat zo in het begin, maar iedereen die zich door Taxi Utrecht met directievervoer laat rondrijden is al heel snel van dat idee genezen. Terwijl er heel veel energie verloren gaat door stress en het gejakker op de weg, wordt dat probleem volledig opgelost door gebruik te maken van directievervoer. De kosten wegen niet op tegen de voordelen en de meeste klanten willen niet anders meer.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Er is meer mogelijk dan u denkt en u bent bij ons van harte welkom.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren