Taxi Utrecht

Taxi Utrecht: Betrouwbaar, snel en correct

Woont u in of rondom Utrecht en zoekt u een betrouwbare taxi service, dan bent u bij ons aan het goede adres. Taxi Utrecht is al jarenlang een begrip op de markt en heeft inmiddels een grote en tevreden klantenkring kunnen opbouwen. Wij bieden een grote hoeveelheid van diensten aan en rijden u graag comfortabel en veilig naar uw bestemming.

Wat kan Taxi Utrecht voor u betekenen?

  • Personenvervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Privé chauffeur
  • Ziekenvervoer
  • Koerierdienst
  • Luchthaven vervoer

Rijden met comfort in een auto van Taxi Utrecht

U rijdt bij ons in een goed onderhouden, moderne en schone auto. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en vriendelijk en beschikken over de juiste papieren. Hulp nodig met bagage, in- en uitstappen en heeft u wellicht een rolstoel? Geen enkel probleem. De klant is koning en dat geldt zeker bij Taxi Utrecht.

Prima taxi service in Utrecht

Als u ons belt staan wij direct voor u klaar. Dus ook op zon- en feestdagen. U kunt 24 uur per dag een beroep op ons doen. Er is altijd wel een chauffeur bij u in de buurt, dus lang hoeft u niet te wachten. U kunt bij ons eenvoudig een taxi boeken voor een zakelijke reis. U bent bij ons ook welkom als het u gaat om directievervoer.

Vervoer van of naar een luchthaven, zoals Schiphol of Eindhoven Airport heeft onze speciale aandacht. Niemand wil tenslotte graag een vlucht missen of om de een of andere reden vast komen te zitten. We zorgen voor goed en veilig vervoer waarbij we met alle mogelijke details rekening houden.

U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldige betaalmogelijkheden, zoals met een Credit Card of bankpas, en wij kunnen u desgewenst een factuur geven.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren