Privé chauffeur

Een privé chauffeur ? Van A naar B in stijl

Soms is het noodzakelijk voor u om een privé chauffeur in te huren en dat kan heel  goed bij Taxi Utrecht. Onze chauffeurs zijn ervaren en goed getraind om u op deze wijze van dienst te kunnen zijn.
Maar waarom zou u een privé chauffeur nodig hebben? Er zijn heel wat goede argumenten te vinden.

Prive chauffeur Taxi Utrecht

De voordelen van deze service bij Taxi Utrecht

Goede uitstraling
U moet naar een belangrijke zakenbespreking of klant? Een goede uitstraling is erg belangrijk en helpt om vertrouwen te wekken. Onze chauffeurs zijn netjes gekleed en de auto waar u mee rondgereden wordt ziet er piekfijn uit. Maar gebruik maken van een privé chauffeur kan ook nuttig zijn als u een klant moet ophalen van bijvoorbeeld Schiphol. Na een vermoeiende vliegreis past een comfortabele ontvangst perfect in het plaatje.

Altijd op tijd
Onze chauffeur past zich volledig aan uw agenda aan. Dus u hoeft niet te wachten als u per direct naar een andere klant of vergadering moet. De chauffeur staat klaar om u direct verder te rijden en u kunt rustig ontspannen of verder werken in de comfortabele taxi. Files, problemen op de weg? Onze chauffeurs zijn goed bekend met de actuele situatie op de weg en doen er alles aan om u netjes op tijd af te zetten.

Comfort en gemak
Het spreekt haast voor zich dat het erg belangrijk is dat u de fysieke klippen van uw werkdag op een ontspannen manier kunt omzeilen. Geen gedoe of gehaast naar uw afspraak. De taxi wordt haast een verlengstuk van uw kantoor en zo kunt u zich op uw gemak voorbereiden op uw volgende agendapunt, telefoneren of gewoon even lekker ontspannen. 

Is een privé chauffeur niet verschrikkelijk duur?

Dat valt erg mee. Bovendien verdient u de uitgave makkelijk terug door betere zakelijke resultaten. Maar een privé chauffeur hoeft echt geen kapitaal te kosten. Bij Taxi Utrecht geven wij u een duidelijk beeld van de kosten en wat er wel en niet mogelijk is, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wist u dat?

Het kan voorkomen dat u om welke reden dan ook liever gereden wordt. Op een zakendiner of een feestje drinkt u wellicht graag een glaasje mee. Taxi Utrecht kan u veilig thuisbrengen met uw eigen auto. Wij komen dan met twee chauffeurs naar u toe en dan rijdt een van onze chauffeurs u veilig in uw eigen auto naar de plaats van uw bestemming.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren