Taxi Houten

Comfortabel reizen met een taxi vanaf Houten naar uw bestemming reizen, doet u met een taxi van Taxi Utrecht. Niet alleen wordt u vervoerd in een luxe taxi, ook kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hechten veel waarde aan service en een persoonlijke dienstverlening. Naast particulieren, richten wij ons ook op bedrijven, zorgverleners en overheden. Kortom, zoekt u een taxi in de regio Utrecht? Doe dan een beroep op de professionele chauffeurs van Taxi Utrecht.

Vervoer naar Schiphol met een taxi vanaf Houten

Reserveer een taxi in Houten van Taxi Utrecht om u naar Schiphol te laten vervoeren en ga geheel stressvrij op vakantie. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat zij stipt op tijd zijn (uitzonderlijke situaties daargelaten, zoals extreme weersomstandigheden of file in verband met een ongeval) en vervoeren u in luxe en comfortabele auto’s naar het vliegveld. Reserveert u minimaal 12 uur voor uw vertrek een taxi, dan betaalt u €75,- voor de rit. Voor zakelijk vervoer brengen wij €85,- in rekening. Wil u in plaats van een taxi met een luxe bus vervoerd worden? Dan bedragen de kosten hiervoor eveneens €85,-. Wij verzoeken u bij afwijkende omstandigheden zoals feestdagen en stakingen ons telefonisch te benaderen.

Zakelijk vervoer

Onze chauffeurs blinken uit in zakelijke dienstverlening. Zij zijn vakbekwaam en representatief, rijden in schone en luxe taxi’s en hebben een uitmuntende kennis van het Nederlandse wegennet. Zoekt u dus een taxi om een directielid, een zakenpartner, uzelf of een ander belangrijk personeelslid te vervoeren, dan zijn wij uw aangewezen partner. Zakelijk vervoer brengt vele voordelen met zich mee. U kunt rustig doorwerken of er juist voor kiezen even te ontspannen. Wist u dat u bij Taxi Utrecht ook een taxi voor de hele dag kunt inschakelen? Dat is handig als u bijvoorbeeld afspraken op diverse locaties heeft. Onze chauffeurs zorgen voor het vervoer zodat u op tijd bij elke afspraak aanwezig bent. Ook geeft de chauffeur aan hoe laat hij weer aanwezig is om u naar uw volgende afspraak te brengen.

Taxi online reserveren

U kunt via het reserveringsformulier

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren