Schiphol ophaalservice

Uw chauffeur wacht u of uw gasten op met een bordje met uw naam of bedrijfslogo bij de betreffende gate of bij het meetingpoint, daar zal de chauffeur u eerst hartelijk verwelkomen en zich zelf voorstellen, dan zal hij uw bagage over nemen en begeleidt hij u of uw gasten binnendoor droog naar de parkeergarage. Onze chauffeurs rijden in schone luxe nette reclame vrije wagens uit het hogere segment.

De chauffeurs spreken naast Nederlands ook Engels of Duits en hebben tientallen jaren ervaring.

Schiphol Taxi Utrecht

Taxi Utrecht verzorgt correcte en vlotte ophaalservice vanaf Schiphol

Wij zetten u niet alleen netjes op Schiphol af, maar staan ook voor u klaar als u weer terugkomt. U hoeft dan niet te sjouwen met uw bagage en, moe van de reis, meteen dat drukke verkeer weer in. Maar het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat u een belangrijke klant verwacht en die graag op gepaste wijze wilt ontvangen. Wat het geval ook mag zijn, onze goed geklede chauffeur staat in deze gevallen aan de betreffende gate of op het afgesproken ontmoetingspunt klaar met een bordje met uw naam, de naam van uw klant, of het bedrijfslogo.

Taxi Utrecht, uw zakelijke en particuliere partner voor een veilige taxi service

  • Uiterst klantvriendelijke ontvangst
  • Uitsluitend schone en moderne taxi’s
  • Onze chauffeurs zijn ervaren, correct en meertalig (Engels en Duits)
  • Veilig en snel naar het bestemmingsadres
  • Ophaalservice Schiphol voor iedere gelegenheid

Wat als er onvoorziene problemen zijn?

Wij zorgen er voor, ruim van tevoren op Schiphol voor u klaar te staan. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat een vlucht vertraagd is. Dat is geen probleem, want telefonisch contact met de betreffende chauffeur is mogelijk, zodat u nog steeds verzekerd zult zijn van een vlotte reis na de landing. Wij houden de vluchtgegevens van u of uw relatie nauwlettend in de gaten.
Mocht de aankomsttijd of het vluchtnummer om de een of andere reden lang van te voren veranderen, neemt u dan tijdig contact met ons op zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan

Taxi Utrecht: veilig, betrouwbaar en correct

Wij doen er alles aan om u goed te ontvangen en vlot en correct naar de plaats van bestemming te brengen. Wij zijn reeds jarenlang actief op dit gebied en hebben inmiddels een goede naam en een brede, tevreden klantenkring kunnen opbouwen. Taxi Utrecht staat garant voor een degelijke en klantvriendelijke taxi service van en naar Schiphol of andere luchthavens. Gemak dient de mens en dat geldt zeker ook voor onze ruime en comfortabele taxi’s.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren