Taxi Nieuwegein

Een taxi in Nieuwegein reserveren, doet u bij Taxi Utrecht: dé vervoerder in de regio. Onze chauffeurs vervoeren u in stijl en hebben jarenlang ervaring in het vak. Naast Nederlands spreken zij eveneens Engels of Duits. U wordt vervoerd in schone, rookvrije en comfortabele auto’s zonder dakborden of reclame. Wij beschikken over diverse luxe wagens in het hogere segment.

Taxi Nieuwegein voor uw vakantie reserveren

Heeft u er weleens aan gedacht om een taxi in Nieuwegein te reserveren om op vakantie te gaan? Uiteraard kunnen wij u op tijd naar Schiphol of een andere luchthaven vervoeren. U kunt er echter ook voor kiezen om direct naar uw vakantiebestemming gebracht te worden! De prijs voor een vliegticket is misschien voordelig, vliegen heeft ook veel nadelen. Wat te denken van de tijd die u kwijt bent om tijdig op het vliegveld te zijn, in te checken en de paspoortcontrole? Daarbij moet u rekening houden met het maximale aantal kilo’s dat u mag vervoeren. Na de vlucht is het wachten op uw koffers en andere bagage en dan bent u er nog niet: u moet ook nog met uw bagage slepen naar uw accommodatie. Echt ontspannen op vakantie begint bij Taxi Utrecht. Informeer eens naar de mogelijkheden: het is voordeliger dan u denkt.

Zakelijk vervoer

Naast particulieren richt Taxi Utrecht zich ook op zakelijk vervoer. U kunt bijvoorbeeld een privé-chauffeur reserveren voor een hele dag als u verschillende afspraken buiten de deur heeft. Ook voor het ophalen van een belangrijke zakenpartner van het vliegveld, staan wij graag tot uw dienst. Onze chauffeur is zeer representatief en wacht uw gasten op met uw bedrijfslogo en een naambordje. Ook de bagage neemt hij voor zijn rekening. Vervolgens begeleidt hij uw gasten binnendoor naar de parkeergarage waarna uw gasten in alle comfort worden vervoerd.

Luchthavenvervoer

Gaat u op zakenreis? Dan kunnen wij u naar het vliegveld vervoeren. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het vliegveld waar wij u heen brengen. Dit bespreken we van te voren met u.

 

Meer informatie of direct een taxi reserveren? Neem gerust contact met ons op of vul het reserveringsformulier in.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren