Over ons

Taxi Utrecht met een luxe auto comfortabel van A naar B binnen of buiten de regio Utrecht? Een internationale rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een zakelijke taxi van Taxi Utrecht en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

Al tientallen jaren is Taxi Utrecht een fijn betrouwbaar bedrijf, wat is uitgegroeid tot een goed geolied bedrijf waar service en veiligheid voorop staan. Maar bovenal een prettig bedrijf met nog altijd een persoonlijke benadering.

Wij zijn een allround dienstverlener. We werken voor particulieren en bedrijven in de regio Utrecht, maar ook voor opdrachtgevers als zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland. De uitzonderlijke graad van service, de luxe en comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening. Deze staat garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen.

Zoekt u een luxe taxi Utrecht die u comfortabel van A naar B brengt? Wilt u van A naar B binnen of buiten de regio Utrecht? Een internationale rit zonder gepuzzel en geregel? Vanaf Schiphol naar huis?

Reserveer online

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren