Opmerkelijke verhalen vanuit de taxi

In taxi’s gebeuren de meest vreemde dingen: geboortes, spullen die achterblijven, huilende klanten en mooie gesprekken. Ook onze taxichauffeurs maken het en ander mee, dat begrijp je wel. Sommige gebeurtenissen zijn negatief, zoals onbeschofte klanten of mensen die de hele taxi onder spugen. Maar gelukkig gebeuren er ook hele leuke en ontroerende dingen. Bijvoorbeeld mensen die elkaar al jaren niet hebben gezien en elkaar weer terugvinden. Ik hoorde onlangs zo’n verhaal.
Verliefd

Hand in hand kwamen ze de taxi binnen. Ze waren heftig verliefd, dat zag ik meteen. De man en vrouw waren samen opgegroeid, vertelden ze me. Ze hadden als kinderen met elkaar gespeeld en lief en leed met elkaar gedeeld. Door omstandigheden werden ze vanaf hun tiende jaar van elkaar gescheiden. Na 15 jaar vonden ze elkaar terug via Facebook. Zo’n verhaal vind ik interessant om te horen. In dit geval was het net een sprookje. Ze verbraken beide hun relaties en genoten met volle teugen van elkaar.
Romantisch

Tot zover allemaal heel positief. Ze hadden een geweldige tijd samen. Na een paar weken vroeg de man de vrouw ten huwelijk. Hij had speciaal voor die gelegenheid een hotelkamer geboekt in een duur hotel. ’s Morgens werd er uitgebreid ontbijt geserveerd op de kamer met champagne. Op het moment dat ze in mijn taxi stapten gingen ze terug naar huis. Dé vraag was nog niet gesteld. Mij was gevraagd eerst de vrouw thuis te brengen. Daarna de man. Toen we stopten bij haar huis, sprong de man snel uit de auto, opende de deur aan de andere kant, ging op een knie zitten en stelde de vraag. Gelukkig zei de vrouw ‘ja’. Ik heb dat ook wel eens anders meegemaakt. Ze was in de wolken met het aanzoek. Wat romantisch! Ik hoop echt dat ze gelukkig worden samen. Het is een leuk stel. Ik gun het ze van harte.

Terug naar het overzicht

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren