Taxi service Centraal Prijzen

Taxi Utrecht biedt prima prijzen en uitstekende service

Als het woord ‘taxi’ valt wordt er vaak meteen gedacht aan snel oplopende meters, ruwe taxichauffeurs en uiteindelijk ook nog eens een aanslag op de portemonnee. Ofschoon een taxi altijd meer kost dan de metro, bus of trein met vertraging, valt het met de taxiprijzen reuze mee. De voordelen van in een mum van tijd veilig en zonder gedoe met een taxi door het verkeer geloodst te worden wegen zeker op tegen de uitgaven. Taxi Utrecht hanteert altijd eerlijke en bovenal duidelijke prijzen waarbij onze service steeds weer centraal staat.

Het mag duidelijk zijn dat de prijs voor een zakelijke taxirit in stijl naar een belangrijke vergadering wellicht anders uitvalt dan een eenvoudig ritje naar Utrecht Centraal Station, maar in alle gevallen geldt dat u bij ons niet voor verrassingen komt te staan. Onze afspraken zijn helder en u kunt daarop vertrouwen.

Voor een rit naar Utrecht Centraal hebben wij vaste en scherpe prijzen/

Korting mogelijk voor bijzondere gelegenheden?

Als u op tijd reserveert en speciale wensen heeft is het altijd mogelijk om te zien of er in uw geval redelijkerwijs mogelijkheden bestaan voor een korting. Er zijn situaties waarop u bij ons een taxi kunt boeken voor een goedkoper taxitarief.

U kunt bij ons met alle geldende betalingsmiddelen betalen.

Korting mogelijk voor bijzondere gelegenheden?

Maak kennis met de enthousiaste dienstverlening van ons taxibedrijf. Ofschoon wij gevestigd zijn in Utrecht kunt u vanzelfsprekend ook een beroep op ons doen als de reis verder gaat (soms zelfs tot in het buitenland)

SCHIPHOLPARTICULIERZAKELIJKLUXE BUS
 Utrecht € 65,- € 75,- € 85,-
 Nieuwegein € 65,- € 75- € 85,-
 Ijsselstein € 70,- € 85,- € 85,-
 Vianen € 75,- € 85,- € 85,-
 Bilthoven € 75,- € 85,- € 85,-
Houten € 75,- € 85,- € 85,-

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren