Taxi Utrecht Centraal

Onze taxi staat voor u klaar bij Utrecht Centraal

Utrecht is geografisch gezien zo’n beetje het hart van Nederland en als we dan nog een stapje verder gaan komen we uit bij Utrecht Centraal, misschien wel het hart van Utrecht zelf. Dit is de plaats waar vrijwel alle belangrijke treinen aankomen en vertrekken en het station mag met recht een knooppunt genoemd worden. Voor bezoekers is het Centraal Station dan ook een verwarrende plaats, van waar het niet altijd even gemakkelijk is om de weg te vinden. Gelukkig maar dat u kunt rekenen op een taxi van Taxi Utrecht die u bij Utrecht Centraal opwacht en u zonder problemen door de drukte naar uw bestemming zal brengen.

Wie is Taxi Utrecht?

Wij zijn reeds jaren enthousiast actief als taxibedrijf. Ofschoon wij gevestigd zijn in Utrecht verzorgen wij een gedegen taxiservice door het gehele land, en indien nodig zelfs tot in het buitenland. In Utrecht zelf rijden we voortdurend af en aan naar het Centraal Station. U kunt hierbij verzekerd zijn van vaste prijzen. De taxi standplaats is eenvoudig te vinden.

Kan ik altijd terecht bij Taxi Utrecht?

Inderdaad. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, dus ook op feestdagen en als het zondag wordt. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, discreet en vervoeren u in een ruime, comfortabele auto die van alle gemakken is voorzien.

Goed om te weten

Behalve het vervoer van en naar Utrecht Centraal kunt u bij Taxi Utrecht ook terecht voor een groot aantal andere diensten waaronder:

Meer weten?

U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldige betaalmogelijkheden zoals met een Credit Card of bankpas, en wij kunnen u desgewenst een factuur geven.
Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren