Taxibedrijf Utrecht

Met een taxi van Taxi Utrecht rijdt u niemand in de wielen

U hoeft niet altijd zelf dat drukke verkeer in. Laat u lekker rijden en kom goed uitgerust op uw bestemmingsplaats aan. Taxibedrijf Taxi Utrecht is reeds jarenlang actief op het gebied van vervoer in Utrecht en omstreken. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar taxibedrijf en kunnen u een groot scala aan diensten aanbieden.

Wat ons betreft staan klantvriendelijkheid, comfort en veiligheid altijd voorop. Onze chauffeurs zijn dan ook goed opgeleid en in het bezit van de benodigde papieren en certificaten. Onze auto’s zijn goed onderhouden, schoon en modern.

Taxibedrijf Taxi Utrecht is

  • Altijd veilig
  • Altijd betrouwbaar
  • Altijd correct en punctueel
  • Altijd eerlijk geprijsd
  • Altijd bereid tot het zetten van een extra stap

Wat kunt u van ons taxibedrijf verwachten?

U kunt ons altijd bellen voor een taxi en wij staan zo snel mogelijk bij u voor de deur, maar wij doen nog veel meer. Reserveringen zijn goed mogelijk, waarbij u steeds de mogelijkheid tot contact met ons heeft. U kunt bij ons taxibedrijf niet alleen terecht voor taxivervoer van of naar een luchthaven zoals Schiphol, maar u kunt ook reserveringen maken voor zakelijk vervoer. Denk hierbij aan directievervoer of een privé chauffeur. Wij beschikken ook over een koerierdienst. Deze dienst is soms nuttig als een belangrijk dossier dat absoluut noodzakelijk is voor het welslagen van uw vergadering met een klant, bijvoorbeeld op uw kantoor is achtergebleven.

Taxibedrijf Taxi Utrecht: Dienstverlening op maat

Maak kennis met de enthousiaste dienstverlening van ons taxibedrijf. Ofschoon wij gevestigd zijn in Utrecht kunt u vanzelfsprekend ook een beroep op ons doen als de reis verder gaat (soms zelfs tot in het buitenland).

Meer weten?

U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldige betaalmogelijkheden zoals met een Credit Card of bankpas, en wij kunnen u desgewenst een factuur geven.
Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren