Taxi’s Utrecht

Taxi’s in Utrecht: wij doen het werk terwijl u rust

Het verkeer wordt alsmaar drukker en het reizen met het openbaar vervoer is ook niet altijd ideaal. Gemiste treinen, slechte busverbindingen en dan nog een wandeling in de regen naar de bestemming… U kent het wel. Maar er zijn in Utrecht toch taxi’s die het vuile werk voor u kunnen opknappen? Bij Taxi Utrecht helpen we u graag verder en het tijdperk waarin een taxi onbetaalbaar was ligt inmiddels ver achter ons. Laat ons u rondrijden in een van onze comfortabele en moderne taxi’s. Terwijl wij de strijd met het verkeer aangaan kunt u lekker uitrusten en uzelf energie besparen. 

Waarom Taxi Utrecht?

Taxi Utrecht is reeds jarenlang actief op het gebied van vervoer en heeft een goede naam kunnen opbouwen. Onze taxi’s zijn goed onderhouden, comfortabel en ruim en wij staan tot uw beschikking voor een groot aantal diensten zoals:

Vervoer naar de luchthaven:

De rit op weg naar een vliegveld is vrijwel nooit een rustige aangelegenheid. Er zijn koffers om aan te denken, vertrektijden, parkeerplaatsen en ga zo maar door. Dat is nergens voor nodig. Wij rijden en zorgen voor de details terwijl u rustig achterin zit. Ook is het mogelijk uw terugreis tijdig bij ons te regelen.

Personenvervoer:

Gaat u een avondje uit met vrienden en wilt u deze keer nu eens niet de BOB uithangen? Of misschien een dagje naar die kennis in Overijssel? Voor Utrecht en omstreken zijn wij graag uw partner op het gebied van personenvervoer.

Zakelijk vervoer:

U zoekt een taxi voor uw zakelijke vervoer? Ook dat kan bij Taxi Utrecht. Bij ons kunt u alles met betrekking tot directievervoer eenvoudig regelen. Gaat het u om een privéchauffeur die zich volledig kan richten op uw agenda, dan is dat eenvoudig en goed betaalbaar te regelen.

Ziekenvervoer:

In het onaangename geval dat u ziekenvervoer nodig heeft kunt u ook een beroep op ons doen. Onze chauffeurs zijn zo opgeleid dat ze weten wat ze wel en niet moeten doen en staan u graag bij op dit vaak stressvolle moment. Heeft u een rolstoel, dan zorgen wij dat we met een passende auto komen.

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren