Vliegticket? ik ga met de taxi

 

Vliegen? Dat is zo 2016! De taxi dat is ‘t!
Wanneer je tegenwoordig in gesprek komt met een vriend, collega, bekende of familielid lt komt het gesprek al snel op vakanties, weekendjes weg, er even tussenuit. Het lijkt wel alsof we steeds vaker het vliegtuig in moeten. Echter vliegen is zo 2016! De taxi is het nieuwe reizen!

Je zult wel denken, met de taxi in plaats van vliegen?? Mensen nemen vaak aan dat een taxi dure, decadent en luxe is. Echter niets is minder waar. Vandaag de dag pakken mensen overal hetParijs vliegtuig voor, of het nou een vakantie naar spanje is, of een citytrip naar Parijs, Rome of ergens anders in Europa. We gaan even online zoeken voor een vliegticket en binnen 5 minuten is het geboekt. Het klinkt ook super interessant om voor 2 dagen even het vliegtuig te pakken naar Parijs. Echter heeft het vliegen ook een heleboel nadelen waar niemand echt blij van wordt. Hoevaak heb jij thuis je koffer al uit moeten pakken en moeten beslissen wat je thuis liet omdat je koffer te zwaar was. Het vliegen naar Parijs neemt nog geen uurtje in beslag, tel daar even de reistijd bij die je kwijt bent naar schiphol en de wachttijd (3 uur van tevoren aanwezig zijn) en je bent ruim een halve dag verder.
Klinkt dit jou allemaal bekend in de oren? En ben jij op zoek naar DE manier om je te verplaatsen? Denk dan eens aan de taxi! Het is niet zo duur en decadent als je denkt. Het is super comfortabel, jij bepaald hoelaat je weggaat, hoeveel koffers je meeneemt. Je hoeft geen uren van tevoren aanwezig te zijn. Gewoon vanuit je huis direct onderweg naar je bestemming. Niet wachten op koffers als je aankomt, je hebt alles continu bij de hand. Daarnaast zet de taxi je direct bij je hotel af en hoef je niet eerst te slepen met die koffers en transport te regelen naar je hotel. Je kunt tijdens de taxirit gerust je ogen sluiten, werken of een heerlijk boek lezen zonder dat je rekening hoef te houden met die vreemde naast je.

Ik zou zeggen, probeer het eens! Het is heerlijk!

Terug naar het overzicht

Utrecht - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Nieuwegein - Schiphol

Vanaf € 65,-
Nu reserveren

Ijstelstein- Schiphol

Vanaf € 70,-
Nu reserveren

Vianen - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Bilthoven - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren

Houten - Schiphol

Vanaf € 75,-
Nu reserveren